Philips dagrijverlichting 8 LED

SKU
4004.03.00
Niet op voorraad
€ 177,95
Philips dagrijverlichting met 8 LED's, eenvoudig te monteren
Gegevens

De LED DayLight 8 kan dankzij zijn dimfunctie permanent ingeschakeld blijven en dat verzekert dat auto's die ermee zijn uitgerust op elk tijdstip van de dag of nacht zichtbaar zijn. Tegelijkertijd is het aantrekkelijk voor automobilisten die hun veiligheid willen verbeteren en tevens hun auto volgens eigen smaak willen aanpassen met een stijlvol, modern uiterlijk.

François Darsy, wereldwijd productmanager, verklaarde: “De LED DayLight 8 maakt het ook mogelijk de CO2-uitstoot te verminderen met 5,5 gram per kilometer. Het gaat meer dan 10.000 uur mee – de levensduur van de auto zelf – en dat neemt de noodzaak van onderhoud weg.

Maximale veiligheid
Doordat het is voorzien van de nieuwste generatie hoogvermogen Luxeon® Rebel LED's van Philips – zoals door Daimler AG op diverse automodellen toegepast voor de dagrijverlichting – en de state-of-the-art Total Internal Reflection-technologie, levert de LED DayLight 8 een uiterst brede bundel met een maximale lichtintensiteit. Auto's die zijn voorzien van de LED DayLight 8 zijn daardoor veel gemakkelijker zichtbaar voor andere weggebruikers.

Een vleugje stijl
Design is een belangrijke factor in de keuze van de consument, vooral als de lampen van een auto altijd zullen branden. De LED DayLight 8 heeft een eersteklas ultraslank ontwerp met acht lichtpunten in lijn en dat verleent de verlichting een heel opvallend uiterlijk. Het onderscheidt het voertuig, en de auto-eigenaar, van de massa.

Gemakkelijke installatie
De compacte LED DayLight 8 is zeer gemakkelijk te installeren. Dankzij de minimale diepte van de lampen kan het volledig in de auto geïntegreerd worden, waarbij geen extra ruimte nodig is voor de beugels. Het 'plug & play'-systeem maakt hem bovendien heel gemakkelijk aan te sluiten.

 

 

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode 4004.03.00
EAN 7434031325321
Maat Unit
Kleur 6000k wit
Technologie LED
Fabrikant Philips
Voltage 12
Aantal per verpakking 2
Canbus Proof Ja
Geschikt voor: Auto
E Keurmerk Ja
Garantie Fabrieksgarantie
Verzendkosten 0.00
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Philips dagrijverlichting 8 LED
Scroll to top