Osram Cool Blue Intense H8 64212CBI 2e Kans

SKU
7000.03.512
Niet op voorraad
Speciale prijs € 27,95 Normale prijs € 28,96
  • 2 Lampen
  • Maat H8
  • Kleur wit / Xenon Effect
Gegevens

Osram is ook al jaren een pionier op het gebied van goede en innovatieve halogeen verlichting voor uw auto, caravan en/of camper.  De doelstelling bij hun onderzoekswerken blijft het telkens weer verbeteren van de veiligheid voor u, als chauffeur van het voertuig, maar ook het verbeteren van uw zichtbaarheid voor alle overige weggebruikers.

Het laatste vernieuwde product en in prijs verlaagd :  Cool Blue Intens H8 halogeen verlichting, die als set van 2 stuks  te koop is voor de auto, camper  is een voorbeeld van dit op innovatie gerichte onderzoek. Deze lamp, die in vele maten te koop is, is gebaseerd op de uitgangspunten :

- dat de meerderheid van de automobilisten op zoek is naar lampen die de veiligheid vergroten. 41% van de ondervraagde weggebruikers geeft aan dat de lichthoeveelheid het belangrijkste criterium is om een aankoop van autolampen te doen.  OSRAM Cool Blue Intens H8 Halogeen dim-,  groot- en/of mistlicht voldoet met een lichtopbrengst die 20 % hoger is dan bij de meeste standaard en vergelijkbare halogeen lampen. Het zichtbare xenonlook effect met 4.200K bij deze halogeen lamp is gebaseerd op het wettelijk toegestane licht voor dit genre.

- Automobilisten, die vaker het 's nachts rijden, zullen dit licht, dat objecten goed en helder weergeeft, erg gaan waarderen. Maar ook uw auto / camper is door de lichtkleur beter door de overige weggebruikers waar te nemen.

- Afgestemd op liefhebbers, die altijd het laatste en het beste willen op het gebied van styling en design :

       de unieke wereldwijde noviteit : Osram Cool Blue Intens H8 Duobox Halogeen.

- Deze halogeen lamp Cool Blue Intens heeft een langere levensduur dan de vergelijkbare standaard halogeen verlichting.

- De Cool Blue Intens geeft 10% witter licht door de verbeterde kop. De lamp heeft als basis een kleurtemperatuur van 4.200k.

- Veel automobilisten gebruiken de Cool Blue Intens Halogeen ook voor signaal verlichting, parkeerlicht of kentekenverlichting. De lamp is voorzien van ECE keurmerk.

Met deze vernieuwde halogeen autolamp wordt dus door Osram zeker aan uw toch al strenge eisen / wensen tegemoet gekomen.

De lamp is als set van 2 stuks te koop in een duobox in H8.

 

Osram geeft 36 maanden garantie op de lamp!! Dit moet voor u een teken zijn dat ze verzekerd zijn van de goede kwaliteit van hun producten.

Wat is een Tweede Kans Produkt?

Deze produkten zijn door klanten teruggestuurd, omdat ze bv de verkeerde maat besteld hadden. Het kan dus wel voorkomen dat er sporen van gebruik op zitten, denk hierbij aan een aangebroken verpakking. Deze produkten zijn bij teruggave uitvoerig door ons getest, en ze werken zoals nieuw. We bieden op deze produkten daarom dezelfde garantieregeling als de reguliere produkten.

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode 7000.03.512
EAN 40528999310772
Maat H8
Kleur 4200k
Technologie Halogeen
Fabrikant Osram
Verlichtingslijn Osram Cool Blue Intense
Ik zoek: Witter licht, Meer lichtopbrengst
Voltage 12
Aantal per verpakking 2
Geschikt voor: Auto
E Keurmerk Ja
Garantie Fabrieksgarantie
Verzendkosten 4.95
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Osram Cool Blue Intense H8 64212CBI 2e Kans
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Scroll to top