Xenon motor

Wilt u nieuwe verlichting voor de motor? Autoverlichting heeft een uitgebreid assortiment aan xenonverlichting, speciaal voor de motor ontworpen. Van losse xenon vervangingslampen t/m complete xenon motor ombouwsets!

Xenonverlichting voor de motor is een echte aanrader! Naast dat het zicht met 200% extra toeneemt vergeleken een standaard halogeenlamp, heeft xenon ook nog een veel langere levensduur en zijn deze zuiniger met het energieverbruik!

Bekijk hieronder ons uitgebreid assortiment aan motor xenonverlichting en bestel eenvoudig en direct online!

Filteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordelen xenonverlichting voor de motor

Wilt u nieuwe xenon motorverlichting? Dan heeft Autoverlichting.eu een ruim assortiment aan xenon motorlampen leverbaar! Xenonverlichting voor de motor is een aanrader, als u meer veiligheid en zicht wilt als motorbestuurder. Xenon geeft veel meer lichtopbrengst dan standaard halogeenlampen, daarnaast gaan xenonlampen vele malen langer mee dan halogeen! Naast de extra veiligheid en zicht is xenon ook nog energiezuiniger dan halogeenlampen!

Xenonverlichting in uw motor inbouwen

Xenonverlichting ombouwsets zijn in de meeste motoren eenvoudig in te bouwen. Het verschilt per type en model op welke manier de ombouwset ingebouwd dient te worden. Bij de meeste motoren staat in het onderhoudsboekje beschreven hoe de koplampen van uw motor vervangen dienen te worden. Heeft u nog vragen, of wilt u deskundig advies op maat? Neem dan gerust contact op met onze technische klantenservice! Autoverichting.eu heeft een groot assortiment aan motorlampen, eenvoudig en direct online te bestellen!

Motor xenonverlichting kopen bij Autoverlichting.eu

Xenonverlichting voor uw motor koopt u eenvoudig en snel bij Autoverlichting.eu. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle soorten motorlampen, in Xenon, halogeen of LED. Heeft u een keuze kunnen maken uit ons grote assortiment xenonverlichting voor de motor? Wacht dan niet langer en bestel uw xenonombouwset vandaag nog! Bestelt u voor meer dan €50? Dan profiteert u van gratis verzending!

Scroll to top