U hebt niets in uw winkelwagen.

LED verlichting motor

Motor LED

Welke motor LED verlichting kiest u ?

Motor verlichting is er in vele soorten en maten, welke verlichting bij u past, is een persoonlijke kwestie. Als eerste dient u de maat van de led motor lamp te weten, deze kunt u in het boekje van de motor terugvinden of op onze website bij de fittingzoeker. Houd u van heldere witte led verlichting ? Of ben u meer van de wit blauwe xenon look led verlichting ? Als u twijfelt kunt u altijd proberen, bij ons kunt u het product binnen 30 dagen retourneren!

Product was successfully added to your shopping cart.

LED verlichting motor

Shop By
Maat lamp
 1. BA9s / T4W (2)
 2. C5W - 36mm (2)
 3. W5W-T10 (6)
Kleur
 1. 2500k
  (1)
 2. 4000k
  (3)
 3. 6000k wit
  (3)
 4. Blauw
  (1)
 5. Oranje
  (1)
 6. Wit (LED)
  (1)
Fabrikant
 1. Osram (7)
 2. Xenonlamp.nl Private Label (3)
Categorie
 1. LED Kentekenverlichting motor (4)
 2. LED signaallampen motor (1)
 3. LED stadslicht motor (7)
Prijs
€ 0 € 20 € 0 to € 20

Waarom motor verlichting belangrijk is !

Een op de drie ongelukken waarbij motorfietsen betrokken zijn, wordt veroorzaakt door slecht zicht. Andere weggebruikers zien de motorrijders niet goed. Een andere oorzaak is het slechte weer, waardoor obstakels slecht zichtbaar zijn voor de motorrijder.

Veiligheid

Aangezien bestuurders van motoren  kwetsbaarder zijn in het verkeer dan andere weggebruikers, speelt verlichting een essentiële rol bij het creëren van optimale verkeersveiligheid.

Soorten LED Motor Verlichting

Voor optimale veiligheid en rijcomfort zouden bestuurders altijd moeten kiezen voor hoge kwaliteit verlichting die het beste zicht biedt. Onze verlichting is van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur, verder zijn onze lampen in vele soorten kleuren en maten.