U hebt niets in uw winkelwagen.

Canbus LED Stadslicht

Wanneer u Xenon verlichting of LED verlichting in uw voertuig ( auto, caravan, camper ) heeft, is het stadslicht ook de moeite waard om te vervangen. Anders bestaat de kans dat er toch een gele gloed zichtbaar is in de koplamp unit. Het standaard stadslicht van de auto kan dit vaak veroorzaken.

Als u dit stadslicht ook vervangt door LED verlichting ( CANBUS ), krijgt u een mooi geheel in combinatie met de overige Xenon - en/of LED verlichting.

Veel auto's zijn tegenwoordig uitgerust met een boordcomputer. Deze geeft helaas vaak een storing als het stadslicht wordt vervangen door LED lampjes. Hiervoor hebben wij de CANBUS lampen in ons assortiment. Deze geven geen storing aan op uw dashboard als ze aangezet worden.

Daarnaast hebben deze LED lampjes een veel langere levensduur dan de standaard halogeen lampen, dus de kans is groot dat u deze nooit meer hoeft te wisselen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Canbus LED Stadslicht

Shop By
Maat lamp
  1. BA9s / T4W (6)
  2. H6W / BAX9s (3)
  3. W5W-T10 (12)
Kleur
  1. 5000k (1)
  2. 6000k wit (14)
  3. Blauw (4)
  4. Geel (1)
Fabrikant
  1. X-Line (20)
  2. Osram (2)
Merk auto
  1. Universeel (22)
Prijs
€ 0 € 100 € 0 to € 100

Alle soorten en maten Canbus LED stadsverlichting!

Canbus LED stadsverlichting is er in vele soorten en maten, wij leveren alle voorkomende Canbus LED stadsverlichting maten voor iedere auto.

Van W5W tot H6W stadsverlichting LED geeft een helder effect, de juiste combinatie van helder en warm licht.

Van Philips / Osram t/m X-Line top kwaliteit Canbus LED stadsverlichting!