Verzenden & bezorgen

Verzenden / Bezorgen

Informatie over het verzenden en bezorgen van uw online bestelling bij www.autoverlichting.eu.  

Worden er voor orders die als briefpost verzonden worden, verzendkosten berekend?

Er worden voor Nederlandse en Belgische adressen geen verzendkosten in rekening gebracht voor bestellingen die als briefpost, tot een totaalgewicht van 100 gram, door de nationale postdiensten verzonden en bezorgd worden.
 
Bij het plaatsen van de bestelling worden automatisch de relevante verzendkosten aan de order toegevoegd.
Dus voor dat u de geplaatste bestelling bevestigt, heeft u al een complete overzicht van alle door u te betalen kosten. 

Worden er voor orders die in Nederland en Belgie als pakketpost verzonden worden, verzendkosten berekend?

Voor bestellingen die totaal meer bedragen dan € 50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
 
Is het totaalbedrag van uw bestelling minder dan € 50,- , dan worden voor zowel Nederlandse als Belgische adressen  € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht voor bestellingen die als pakketpost door de pakketdienst vervoerd en aan de deur geleverd worden. Dit bedrag geldt voor pakketten tot 10 kilogram. Is het pakket zwaarder dan geldt het tarief voor de specifieke gewichtsklasse.
 
Bij het plaatsen van de bestelling worden automatisch de relevante verzendkosten aan de order toegevoegd.
Dus, voor dat u de geplaatste bestelling bevestigt, heeft u al een compleet overzicht van alle door u te betalen kosten. 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wij begrijpen heel goed dat u uw bestelling snel in huis wilt hebben.
 
Alle bestellingen, die op maandag tot en met vrijdag voor 22:00 uur goed zijn afgerond met een betaling, worden dezelfde dag nog verstuurd per post of gereed gemaakt en opgehaald door de marktpartij die deze verzending in opdracht van ons afhandelt.

Wanneer wordt in Nederland mijn bestelling bezorgd?

Alle bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 17:00 uur succesvol zijn afgerond met een betaling, worden in Nederland de volgende werkdag door de nationale postdienst bezorgd, indien het briefpost betreft.
 
Zijn het bestellingen die op een werkdag als pakketpost opgehaald zijn, worden in de regel, volgens de  planning van de vervoerder, de volgende werkdag bij het door u opgegeven verzendadres aangeboden.
 
Bestellingen gedaan op zaterdag en zondag die als pakketpost afgehandeld worden, kunt u dinsdag daarop volgend verwachten.
 
Het pakketje wordt bezorgd door een pakketdienst. Zij bezorgen op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur.
Op het moment dat uw bestelling is aangeleverd bij de desbetreffende marktpartij, hebben wij geen invloed meer op de bezorging van de bestelling.
Deze pakketdienst levert normaliter binnen 24 uur, in sporadische gevallen doet het pakket er een dag langer over.

Wat als ik niet thuis ben?

Indien er niemand thuis is, dan laat de pakketdienst een berichtgeving achter en zal proberen het pakket een dag later nog een keer te bezorgen. Als ze dan opnieuw voor een dichte deur staan, laten zij een berichtgeving achter waarmee u het pakket binnen een dag of enkele dagen later kunt ophalen.

Scroll to top