GE Halogeen 24 volt H7 Original 70 watt

SKU
4840.08.04
Vóór 23:45 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 15,95
-
+
Voor € 15,95 en gratis thuis: GE Original Halogeen 24 volt set H7 en 70 watt. Per set van 2 stuks, incl 6 mnd garantie.
Gegevens

De van oorsprong oost europese producten Tungsram verlichting voor voertuigen, zijn vanuit deze beginfase gefabriceerd als een degelijk, betrouwbaar en goed product. In de huidige vernieuwde samenstelling als General Electric, die dus de moedermaatschappij is,  is deze goede en stevige basis op een dusdanige manier voortgezet, dat de verlichtingsproducten van GE Tungsram nog steeds geplaatst worden onder de naam als betrouwbare wereldspeler.

Vernieuwingen, verbeteringen en innovatieve ontwerpen hebben GE Tungsram op het gebied van verlichtingsproducten voor voertuigen op wereldniveau inmiddels een dusdanige positie bezorgd dat veel fabrikanten van voertuigen  de verlichtingslijnen van GE inmiddels toepassen in het totale veld van verlichtingsmogelijkheden binnen de nieuwe voertuigen.

Voor deze fabrikanten is dat mede gekozen op basis van de goede prijs / kwaliteitsverhoudingen van de verlichtingslijnen.

 

Over de Verlichtingslijn GE Original 24 volt H7 met 70 watt ( 58521U ) kan het navolgende onder uw aandacht gebracht worden :

- de grotere lichtopbrengst  van de halogeenlamp voor truck en camper ( 24 volt ) is een gevolg van een speciaal ontwerp van de halogeen lamp en de toepassing van xenon gas in de lamp.

- de halogeen lamp, die in onze online webwinkel per set van 2 stuks te koop wordt aangeboden, is vooralsnog alleen verkrijgbaar in  H7.

- door de fabrikant wordt 6 maanden garantie gegeven.

- de blauwachtige kop geeft de halogeenlamp een bijzonder aanzien in de koplamp van uw voertuig.

- geeft mooi  licht met een kleurtemperatuur van 4300K

- Geeft u tijdens nachtelijke ritten of tijdens de avonduren een geruststellend licht op de rijweg. U kunt beter zien en u wordt door de overige weggebruikers eerder en beter waargenomen, zonder dat dit voor hun gevaarlijke situaties oplevert

Eenvoudig te plaatsen in de koplamp : oude eruit en de nieuwe er in. En u bent voorzien van een halogeen lamp met een enorme lichtbundel voor u op de rijweg.

- gecertificeerd volgens ISO / TS 16949, ISO 14000 series

- de lamp is volledig gehomologeerd en voldoet aan voldoet aan ECE R37 regelgeving.

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode 4840.08.04
EAN 7434031484493
Maat H7
Kleur 4300k
Fabrikant GE - General Electric
Verlichtingslijn Osram Original Line
Voltage 24
Aantal per verpakking 2
Canbus Proof NVT
Geschikt voor: Vrachtwagen
E Keurmerk Ja
Garantie 6 mnd
Verzendkosten 4.95
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GE Halogeen 24 volt H7 Original 70 watt
Scroll to top