GE Halogeen Sportlight +50 met set W5W - H7

SKU
7000.03.59
Vóór 23:45 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 19,94
-
+
GE Halogeen sportlight met 50% meer lichtopbrengst in maten H4 en H7 alsmede 1 set W5W. Prijs per set van 2 stuk en incl 3 mnd garantie.
Gegevens

De van oorsprong oost europese producten Tungsram verlichting voor voertuigen zijn vanuit deze beginfase gefabriceerd als een degelijk, betrouwbaar en goed product. In de huidige vernieuwde samenstelling als General Electric is deze goede en stevige basis op een dusdanige manier voortgezet dat de verlichtingsproducten van GE Tungsram nog steeds geplaatst worden onder de naam als betrouwbare wereldspeler.

Vernieuwingen, verbeteringen en innovatieve ontwerpen hebben GE Tungsram ook op het gebied van verlichtingsproducten voor voertuigen op wereldniveau inmiddels een dusdanige positie bezorgd dat veel fabrikanten van voertuigen  de verlichtingslijnen van GE inmiddels toepassen in het totale veld van verlichtingsmogelijkheden binnen de voertuigrange.

Voor deze fabrikanten is dat mede gekozen op basis van de goede prijs / kwaliteitsverhoudingen van de verlichtingslijnen.

 

Over de Verlichtingslijn GE Sportlight +50% inclusief een set W5W voor voertuigen kan het navolgende onder uw aandacht gebracht worden :

- de enorme grotere lichtopbrengst van 50% van de halogeen lamp is een gevolg van een speciaal ontwerp van de halogeen lamp en de toepassing van xenon gas in de lamp.

- de halogeen lamp, die in onze online webwinkel per set van 2 stuk te koop wordt aangeboden, is vooralsnog verkrijgbaar in de maten H4 en H7. Bij iedere set hoort dus ook nog een set W5W!!

- door de fabrikant wordt 3 maanden garantie gegeven.

- de zilveren kop geeft de halogeenlamp een bijzonder aanzien in de koplamp van uw voertuig.

- geeft mooi witachtig licht met een kleurtemperatuur van 3700K

- Geeft u tijdens nachtelijke ritten of tijdens de avonduren een geruststellend licht op de rijweg. U kunt beter zien en u wordt door de overige weggebruikers eerder en beter waargenomen, zonder dat dit voor hun gevaarlijke situaties oplevert

Eenvoudig te plaatsen in de koplamp : oude eruit en de nieuwe er in. En u bent voorzien van een halogeen lamp met een enorme lichtbundel voor u op de rijweg.

- gecertificeerd volgens ISO / TS 16949, ISO 14000 series

- de lamp is volledig gehomologeerd en voldoet aan voldoet aan ECE R37 regelgeving

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode fabrikant GH-58520SPU
Produktcode 7000.03.59
EAN 43168996679
Maat H7
Technologie Halogeen
Fabrikant GE - General Electric
Verlichtingslijn General Electric Sportlight
Voltage 12
Aantal per verpakking 2
Canbus Proof NVT
Geschikt voor: Auto
E Keurmerk Ja
Garantie 3 mnd
Verzendkosten 1.99
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GE Halogeen Sportlight +50 met set W5W - H7
Scroll to top