GE Halogeen Megalight Ultra +90 met set W5W Blue - H7

SKU
7000.03.55
Vóór 23:45 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 19,95
-
+

GE Halogeen autolampen met verbeterde lichtopbrengst van +90% in maat H7 inclusief 2 stuks W5W Blue. Prijs per set van 2 stuks en 3 mnd garantie.

Gegevens

Tungsram verlichting voor voertuigen, die van oorsprong een oost europees product zijn, zijn vanuit deze beginfase gefabriceerd als een degelijk, betrouwbaar en goed product. In de huidige vernieuwde samenstelling als General Electric ( GE ) is deze goede en stevige basis op een dusdanige manier voortgezet dat de verlichtingsproducten van GE Tungsram nog steeds geplaatst worden onder de naam als betrouwbare wereldspeler.

Vernieuwingen, verbeteringen en innovatieve ontwerpen hebben GE Tungsram op het gebied van verlichtingsproducten voor voertuigen op wereldniveau inmiddels een dusdanige positie bezorgd dat veel fabrikanten van voertuigen  de verlichtingslijnen van GE inmiddels toepassen in het totale veld van verlichtingsmogelijkheden binnen de nieuwe voertuigen.

Voor deze fabrikanten is dat mede gekozen op basis van de goede prijs / kwaliteitsverhoudingen van de verlichtingslijnen.

Bovendien heeft een duits onderzoek, dat in opdracht van het tijdschrift "Auto- en Motorsport" werd uitgevoerd, aangetoond dat deze door General Electric op de markt gebrachte halogeen verlichting, als beste product uit het onderzoek naar voren is gekomen. Een reden te meer om voor deze halogeen verlichting te kiezen !!

 

Over de Verlichtingslijn GE MegaLight Ultra +90 en 1 set W5W Blue  kan het navolgende onder uw aandacht gebracht worden :

- de grote extra lichtopbrengst van 90% van de halogeen autolamp is een gevolg van een speciaal ontwerp van de halogeen lamp en de toepassing van xenon gas in de lamp.

- de halogeen lamp, die in onze online webwinkel per set van 2 stuks te koop wordt aangeboden, is vooralsnog verkrijgbaar in de maten H1, H4 en H7. Alle typen zijn 55 watt.

- door de fabrikant wordt 3 maanden garantie gegeven.

- de zilveren kop geeft de halogeenlamp een bijzonder aanzien in de koplamp van uw voertuig.

- door de set W5W blue, die bij dit aanbod hoort, krijgt de koplamp bovendien een mooi uniform aanzicht

- geeft mooi wit licht met een kleurtemperatuur van 4300K

- Geeft u tijdens nachtelijke ritten of tijdens de avonduren een geruststellend licht op de rijweg. U kunt beter zien en u wordt door de overige weggebruikers eerder en beter waargenomen, zonder dat dit voor hun gevaarlijke situaties oplevert

Eenvoudig te plaatsen in de koplamp : oude eruit en de nieuwe er in. En u bent voorzien van een halogeen lamp met een enorme lichtbundel voor u op de rijweg.

- gecertificeerd volgens ISO / TS 16949, ISO 14000 series

- de lamp is volledig gehomologeerd en voldoet aan voldoet aan ECE R37 regelgeving

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode 7000.03.55
EAN 7434031515524
Maat H7
Technologie Halogeen
Fabrikant GE - General Electric
Voltage 12
Aantal per verpakking 2
Canbus Proof NVT
Geschikt voor: Auto
E Keurmerk Ja
Garantie 3 mnd
Verzendkosten 4.95
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GE Halogeen Megalight Ultra +90 met set W5W Blue - H7
Scroll to top