GE Halogeen Megalight+120 50440SNU - H4

SKU
7001.04.35
Vóór 23:45 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 9,95
-
+
  • 1 lamp
  • Maat H4
  • Produktcode 50440SNU
Gegevens

De van oorsprong oost europese producten Tungsram verlichting voor motoren zijn vanuit deze beginfase gefabriceerd als een degelijk, betrouwbaar en goed product. In de huidige vernieuwde samenstelling als General Electric is deze goede en stevige basis op een dusdanige manier voortgezet dat de verlichtingsproducten van GE Tungsram nog steeds geplaatst worden onder de naam als betrouwbare wereldspeler.

Vernieuwingen, verbeteringen en innovatieve ontwerpen hebben GE Tungsram ook op het gebied van verlichtingsproducten voor motoren op wereldniveau inmiddels een dusdanige positie bezorgd dat veel fabrikanten van voertuigen  de verlichtingslijnen van GE inmiddels toepassen in het totale veld van verlichtingsmogelijkheden binnen de nieuwe motoren.

Voor deze fabrikanten is dat mede gekozen op basis van de goede prijs / kwaliteitsverhoudingen van de verlichtingslijnen.

Bovendien heeft een onderzoek, dat in opdracht van het duitse tijdschrift "Auto- en motorsport" werd uitgevoerd, aangetoond dat deze verlichting van General Electric als halogeenverlichting de beste resultaten levert.!!

Over de Verlichtingslijn GE MegaLight +120 voor motor kan het navolgende onder uw aandacht gebracht worden :

- de enorme grotere lichtopbrengst van 120% van de halogeen motor lamp is een gevolg van een speciaal ontwerp van de halogeen lamp en de toepassing van xenon gas in de lamp.

- de halogeen lamp, die in onze online webwinkel per stuk te koop wordt aangeboden, is vooralsnog verkrijgbaar in de maten H4 en H7.

- door de fabrikant wordt 3 maanden garantie gegeven.

- de zilveren kop geeft de halogeenlamp een bijzonder aanzien in de koplamp van uw motor.

- geeft mooi wit licht met een kleurtemperatuur van 4300K

- Geeft u tijdens nachtelijke ritten of tijdens de avonduren een geruststellend licht op de rijweg. U kunt beter zien en u wordt door de overige weggebruikers eerder en beter waargenomen, zonder dat dit voor hun gevaarlijke situaties oplevert

Eenvoudig te plaatsen in de koplamp : oude eruit en de nieuwe er in. En u bent voorzien van een halogeen lamp met een enorme lichtbundel voor u op de rijweg.

- gecertificeerd volgens ISO / TS 16949, ISO 14000 series

- de lamp is volledig gehomologeerd en voldoet aan voldoet aan ECE R37 regelgeving

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode fabrikant 50440SNU
Produktcode 7001.04.35
EAN 0043168987141
Maat H4
Kleur 4300k
Technologie Halogeen
Fabrikant GE - General Electric
Verlichtingslijn General Electric Megalight Ultra +120%
Voltage 12
Aantal per verpakking 1
Canbus Proof Ja
Geschikt voor: Auto, Motor
E Keurmerk Ja
Garantie 3 mnd
Verzendkosten 4.95
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GE Halogeen Megalight+120 50440SNU - H4
Scroll to top