GE Halogeen Heavy Star 24 volt en 70 watt - H4

SKU
4840.08.07
Vóór 23:45 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 15,95
-
+
GE Halogeen Heavy Star 24 V en 70 watt, diverse maten. Grote lichtopbrengst. Set van 2 st. en af € 10,95. Incl. 3 mnd garantie.
Gegevens

In de huidige samenstelling als General Electric zijn de oorspronkelijke producten van Tungsram op een dusdanige manier voortgezet dat de verlichtingsproducten van GE Tungsram nog steeds geplaatst worden onder de naam als betrouwbare wereldspeler.

De dusdanige positie is nu zodanig goed dat veel fabrikanten van voertuigen ( onder andere Mercedes )   de verlichtingslijnen van GE inmiddels toepassen in het totale veld van verlichtingsmogelijkheden binnen alle nieuwe voertuigen.

Voor deze fabrikanten zijn GE-producten mede gekozen op basis van de goede prijs / kwaliteitsverhoudingen van de verlichtingslijnen.

Bovendien heeft een onderzoek, dat in opdracht van het duitse tijdschrift "auto- en motorsport" werd uitgevoerd, aangetoond dat deze halogeenverlichting van General Electric als beste product uit het onderzoek naar voren is gekomen !!

Hier kunt u het  benoemde onderzoek en bijbehorende resultatentabel bekijken!!

 

Over de Verlichtingslijn GE Halogeen Heavy Star 24 Volt  kan het navolgende onder uw aandacht gebracht worden :

- de enorme grote lichtopbrengst is een gevolg van een speciaal ontwerp van de halogeen lamp en de toepassing van xenon gas in de lamp.

- de halogeen lamp, die in onze online webwinkel per set van 2 stuks te koop wordt aangeboden, is vooralsnog verkrijgbaar in de maten H1, H4 en H7.

- door de fabrikant wordt 3 maanden garantie gegeven.

- de gekleurde kop geeft de halogeenlamp een bijzonder aanzien in de koplamp van uw voertuig en zorgt voor de benodigde reflectie.

- geeft mooi wit licht met een kleurtemperatuur van 4300K en 1900 Lm

- Het hoge weerstandsvermogen van de halogeenlamp is een noodzaak voor zwaar verkeer.

- Geeft u tijdens nachtelijke ritten of tijdens de avonduren een geruststellend licht op de rijweg. U kunt beter zien en u wordt door de overige weggebruikers eerder en beter waargenomen, zonder dat dit voor hun gevaarlijke situaties oplevert

Eenvoudig te plaatsen in de koplamp : oude eruit en de nieuwe er in. En u bent voorzien van een halogeen lamp met een enorme lichtbundel voor u op de rijweg.

- gecertificeerd volgens ISO / TS 16949, ISO 14000 series

- de lamp is volledig gehomologeerd en voldoet aan voldoet aan ECE R37 regelgeving

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode 4840.08.07
EAN 7434031485421
Maat H4
Kleur 4300k
Technologie Halogeen
Fabrikant GE - General Electric
Verlichtingslijn General Electric Heavy Star
Voltage 24
Aantal per verpakking 2
Canbus Proof NVT
Geschikt voor: Vrachtwagen
E Keurmerk Ja
Garantie 3 mnd
Verzendkosten 4.95
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GE Halogeen Heavy Star 24 volt en 70 watt - H4
Scroll to top