U hebt niets in uw winkelwagen.

Diversen

Diverse philips en osram led verlichting

Bent u opzoek naar een philips of osram zaklamp ( werklamp ) of fietsverlichting en uiteraard in LED, wij verkopen verschillende soorten led verlichting van het merk Philips en Osram.

Waarom led verlichting van osram en philips ?

LED heeft een lange levensduur en zijn energiezuinig, waardoor de batterij / accu lang mee gaat vergeleken een halogeen lamp, led verlichting heeft ook een grotere lichtopbrengst.

Kijk rustig eens verder voor de verschillende soorten osram en philips led verlichting...

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Diversen

Shop By
Maat lamp
  1. H1 (4)
Fabrikant
  1. Bosch (20)
  2. Philips (4)
Categorie
  1. Ruitenwissers (20)
Prijs
€ 0 € 130 € 0 to € 130
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 24 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 24 in totaal

  1. 1
  2. 2

Philips en Osram zaklamp / fietsverlichting

Autoverlichting.eu verkoopt philips en osram led verlichting, waaronder fietsverlichting, werk-inspectie lampen en zaklampen.

osram en philips zijn de koplopers op het gebied van led verlichting, de jarenlange ervaring maken deze beide merken tot de top en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

LED of Halogeen

Halogeen verlichting is grotendeels aan het vervangen door led verlichting, halogeen heeft een vrij groot energieverbruik en een relatief korte levensduur. led verlichting heeft in tegenstelling tot halogeen verlichting een zeer lange levensduur en is zeer zuinig in gebruik, daarnaast heeft led verlichting ook nog eens een betere lichtopbrengst dan halogeen.

Diverse

Op deze pagina vind u alles op het gebied van philips en osram led verlichting van werk en inspectie lampen t/m fietsverlichting en zaklampen.