Coming home / leaving home module

SKU
4010.00.02
Vóór 23:45 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 24,95
-
+
  • Complete Set
  • 12 Maanden Garantie
  • Coming Home / Leaving Home
Gegevens

Coming home / leaving home moduleDeze universele 12V-module (inbouwset) laat uw autolampen nog maximaal 45 seconden (na-)branden, nadat u de auto verlaten heeft. Op het moment dat u het portier centraal vergrendelt, branden uw koplampen voor maximaal 45 seconden en schakelen daarna automatisch uit. Doel is, dat de weg van de parkeerplaats tot aan de huisdeur verlicht is en het thuiskomen vereenvoudigt.

Tevens kan bij het openen van de centrale deurgrendeling zodanig ingesteld worden, dat voor maximaal 45 seconden de koplampen tijdelijk branden. Dit om de weg naar uw auto te vergemakkelijken.

Tijdsduur is instelbaar van 10 tot 45 seconden.
Deze inbouwset bevat een Engelstalige montagehandleiding.

Niet geschikt voor canbus-voertuigen.
De simpelste wijze om na te gaan of uw auto/motor uitgerust is met CAN-bus, is door de stekker van de originele halogeenlamp even los te koppelen van de koplamp. Vervolgens zet u het dimlicht aan. Als uw voertuig is uitgerust met CAN-bus, dan zal op uw dashboard een defect melding verschijnen van de koplamp, waarvan de stekker niet is aangesloten.

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode 4010.00.02
EAN 7434031345305
Maat Unit
Fabrikant Xenonlamp.nl Private Label
Voltage 12
Geschikt voor: Auto
E Keurmerk N.v.t.
Verzendkosten 4.95
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coming home / leaving home module
Type goedkeuring

Dit product is niet bestemd voor de openbare weg vanwege een EU verordening. Lees hier wat dit precies inhoudt voor het plaatsen van deze verlichting in uw voertuig.

Scroll to top