Philips X-tremeVision autoverlichting: tot 130% helderder licht

Philips X-tremeVision lampen staan bekend om hun helderheid en lichtbundel. De X-tremeVision lampen hebben 130% meer helderheid dan de gemiddelde halogeen lamp en een lichtbundel tot wel 130 meter. Hierdoor hebt u beter zicht in het verkeer, en zijn obstakels beter zichtbaar. Deze lampen van Philips zijn qua lichtopbrengst en kwaliteit aanzienlijk beter dan de standaard halogeen verlichting die beschikbaar is.   

De X-tremeVision lampen van Philips zijn beschikbaar in meest voorkomende maten: H1, H4 en H7.

De levensduur van de lampen is 450 uur, en dit is meer dan de gemiddelde halogeen lamp. U hoeft de lampen dus minder vaak te vervangen en bent uiteindelijk goedkoper uit. 

Tot 20% witter licht met Philips X-treme Vision lampen

De X-tremeVision lampen hebben een kleurwaarde van 3700k. Dit is tot 20% witter licht dan de standaard koplampen. Mede hierdoor zult u profiteren van een betere zichtbaarheid van de weg, en zullen verkeersborden en wegbelettering sneller oplichten. 

Ook zijn er xenon vervangingslampen beschikbaar in deze Philipslijn. Deze zijn er in de maten D1S, D2S, D2R, D1S en D3S in de kleur 4800K. Deze xenonlampen geven 50% meer licht dan een normale xenon lamp.

Nieuw in deze lijn zijn de bijpassende LEDS voor stadslicht, kenteken en binnenverlichting in de maat W5W en C5W (31mm, 36mm, en 41mm buislamp)

Filteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Scroll to top