Achterlicht autoverlichting

Achterlichten zijn een belangrijk onderdeel van je auto omdat achterliggende bestuurders u op deze manier snel en duidelijk opmerken. Zorg er daarom voor dat u de achterlichten regelmatig checkt, want het is gevaarlijk om te blijven rijden met kapotte verlichting! Het is ook van belang dat u altijd een reserve setje achterlichten bij u heeft, zodat u deze meteen kunt vervangen wanneer er eentje stuk gaat.

In ons assortiment auto achterlichten vindt u verschillende merken en kunt u kiezen uit halogeen- en led achterlichten. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod achterlichten en bestel direct online.

Filteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke achterverlichting heb ik nodig voor mijn auto?

Bij het kopen van nieuwe achterlichten is de eerste stap om te bepalen wat u precies nodig heeft. Zoekt u enkel een lampje of bent u op zoek naar een compleet nieuw achterlicht? Ook is er een verschil in achterlichten voor de linker- en de rechterkant van uw auto. Weet u niet zeker welk lampje u nodig heeft? Kijk dan in de handleiding van uw auto of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Het achterlicht van uw auto vervangen

In principe kunt u uw achterlicht zelf vervangen, maar de manier waarop het achterlicht van uw auto vervangen moet worden, verschilt vaak per merk en type auto. Daarnaast kunnen er verschillende redenen zijn waarom uw achterlicht niet werkt. Is alleen het lampje kapot of is ook de behuizing aan vervanging toe? Als de behuizing nog heel is, haal deze er dan vanaf en controleer vervolgens het lampje. Wanneer deze gesprongen of doorgebrand is, hoeft u alleen een nieuw lampje te bestellen.

Over het algemeen zien de stappen voor het vervangen van uw achterverlichting er als volgt uit:

  1. Schroef de bevestigingsbouten los
  2. Verwijder de behuizing voorzichtig
  3. Verwijder het lampje van de beugel en koppel de kabeltjes los
  4. Plaats het nieuwe lampje in de beugel en koppel de kabeltjes weer vast
  5. Plaats de behuizing terug
  6. Schroef de bevestigingsbouten weer vast

Auto achterlichten kopen bij Autoverlichting.eu

Achterlichten voor uw auto koopt u gemakkelijk en snel bij Autoverlichting.eu. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle soorten autolampen, van dashboardverlichting en knipperlichten, tot stadslichten en kentekenverlichting.

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons grote assortiment auto achterlichten? Wacht dan niet langer en bestel uw lampjes vandaag nog! Voor 22:00 besteld = morgen in huis. Bestelt u voor meer dan €50? Dan profiteert u van gratis verzending!

Scroll to top