GE Halogeen Extra Life 12volt 55 watt - H4

SKU
7000.03.67
Vóór 23:45 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 15,95
-
+
  • Halogeen
  • 4300k

 

Gegevens

De van oorsprong oost europese producten Tungsram verlichting voor voertuigen, zijn vanuit deze beginfase gefabriceerd als een degelijk, betrouwbaar en goed prodcuct. In de huidige vernieuwde samenstelling als General Electric, die dus de moedermaatschappij is,  is deze goede en stevige basis op een dusdanige manier voortgezet, dat de verlichtingsproducten van GE Tungsram nog steeds geplaatst worden onder de naam als betrouwbare wereldspeler.

Vernieuwingen, verbeteringen en innovatieve ontwerpen hebben GE Tungsram op het gebied van verlichtingsproducten voor voertuigen op wereldniveau inmiddels een dusdanige positie bezorgd dat veel fabrikanten van voertuigen  de verlichtingslijnen van GE inmiddels toepassen in het totale veld van verlichtingsmogelijkheden binnen de nieuwe voertuigen.

Voor deze fabrikanten is dat mede gekozen op basis van de goede prijs / kwaliteitsverhoudingen van de verlichtingslijnen.

Bovendien heeft een onderzoek, dat in opdracht van het duitse ADAC werd uitgevoerd, aangetoond dat deze Extra Life halogeenverlichting van General Electric als BESTE product uit het onderzoek naar voren is gekomen !! Hier kunt u de  benoemde resultatentabel bekijken!!

 

Over de Verlichtingslijn GE Halogeen Extra Life 12 Volt  kan het navolgende onder uw aandacht gebracht worden :

- de enorme grote lichtopbrengst van de halogeen lamp is een gevolg van een speciaal ontwerp van de halogeen lamp en de toepassing van xenon gas in de lamp.

- de halogeen lamp, die in onze online webwinkel per set van 2 stuks te koop wordt aangeboden, is vooralsnog verkrijgbaar in de maat h4.

- door de fabrikant wordt 3 maanden garantie gegeven.

- de gekleurde kop geeft de halogeenlamp een bijzonder aanzien in de koplamp van uw voertuig en zorgt voor de benodigde reflectie.

- geeft mooi wit licht met een kleurtemperatuur van 4300K en 1650 Lm

- Het hoge weerstandsvermogen en lange levensduur van de halogeenlamp is een noodzaak voor veel weggebruikers.

- Geeft u tijdens nachtelijke ritten of tijdens de avonduren een geruststellend licht op de rijweg. U kunt beter zien en u wordt door de overige weggebruikers eerder en beter waargenomen, zonder dat dit voor hun gevaarlijke situaties oplevert

Eenvoudig te plaatsen in de koplamp : oude eruit en de nieuwe er in. En u bent voorzien van een halogeen lamp met een enorme lichtbundel voor u op de rijweg.

- gecertificeerd volgens ISO / TS 16949, ISO 14000 series

- de lamp is volledig gehomologeerd en voldoet aan voldoet aan ECE R37 regelgeving

Meer informatie
Meer informatie
Produktcode 7000.03.67
EAN 0043168174626
Maat H4
Kleur 4300k
Technologie Halogeen
Fabrikant GE - General Electric
Verlichtingslijn General Electric Extra Life
Voltage 12
Aantal per verpakking 2
Canbus Proof NVT
Geschikt voor: Auto
E Keurmerk Ja
Garantie 3 mnd
Lumen 1650 lm
Verzendkosten 4.95
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GE Halogeen Extra Life 12volt 55 watt - H4
Scroll to top